top of page
Bröllop DJ, DJ Malmö, BröllopsDJ, DJ Lund
DJ till Bröllop i Lund och Malmö (Skåne), BröllopsDJ

Nöjda kunder från alla spelningar! 
Allt från bröllop till personalfester

och andra events!

 

 


Här nedan följer ett par utlåtanden från några av mina senaste spelningar/kunder!

 

Fler referenser finns här på min sida på Google


Malin, Säljevent i Malmö

"Vi anlitade DJ Fred till ett säljevenemang i Malmö. DJ Fred kunde på ett professionellt sätt framföra rätt sorts musik i förhållande med eventets formalitet samt varierande anpassa sig till galans skiftande miljö. DJ Fred var väl förberedd och utomordentligt lyhörd för att kunna prestera sitt bästa. Vi kommer fortsätta hålla kontakt med DJ Fred för framtida evenemang och vi kan starkt rekommendera honom." 

 

Andreas, 40-års fest i Malmö

"Hej Fredrik, Du var en starkt bidragande faktor till att festen blev en succé! Jag hade en tydlig bild om hur jag önskade att dj'n skulle vara på min fest; Dj Fred levererade vad jag tänkt och mer. Är imponerad över den lyhördhet och med det engagemang Fredrik gjorde kvällen till en kväll att minnas."

 

Peter, bröllop i Kävlinge

"Tack för ett fantastiskt gott utfört arbete! Vi är supernöjda! Du fattade precis vad vi ville ha för musik! Du kommer att bli varmt rekommenderad av mig i framtiden!"


Fredrik, bröllop i Kyrkheddinge

"Vi anlitade Fredrik till vårt bröllop och han var professionell och väldigt enkel att jobba med från första kontakten. Fredrik visade på lyhördhet i musikvalet (inte minst med tanke på hur otydliga vi var) samt på flexibilitet och anpassningsförmåga under kvällen. Tack Fredrik för en väl genomförd spelning!"

 

Mikael & Helena, Bröllop på Grytsbergs Säteri

"Fullt dansgolv hela, hela kvällen och folk som vägrade lämna vid 03:30 när vi var tvungna att stänga. DJ Fred skapade en fantastisk stämning på festen och spelade precis den musik vi ville ha. Detta kombinerades med en väldigt proffsig vigselfilm, där hela vårt bröllop förevigades och vi är väldigt nöjda med hela arrangemanget - perfekt kombination!"

Mariam & Jimmy, Bröllop i Lund

"Det var jättekul och alla andra var också jättenöjda så det känns bra. Vi alla som var där på bröllopsfesten tyckte om låtarna du spelade. Det var en skön blandning av olika musikstilar som passade alla. Du fick alla att släppa loss på dansgolvet :-)! Samt att du kände av stämningen på dansgolvet riktigt bra och utgick från vad som funkade för dom flesta. Tack för allt!”

 

Johan, 40-års fest, Bjärred

"Vi hade en superkul kväll som avslutades på bästa sätt på dansgolvet. Det var ju egentligen bara klockan som begränsade hur mycket man ville dansa. Härlig blandning av låtar som mixades på ett proffsigt sätt. Vi stortrivdes och kommer lätt anlita dig igen när tillfälle ges."

 

Vincent, studentskiva i Vikens Hamn

"Tack för ett enkelt och professionellt samarbete. Dina goda musikkunskaper i kombination med din flexibilitet tillgodosåg våra behov till fullo och du skapade en trevlig atmosfär vid tillställningen!"

 

Anna, Bröllop i Kyrkheddinge

"Hej Fredrik! Tack för en grym spelning igår! Det var inte många minuter som jag lämnade dansgolvet! Du gjorde verkligen så bröllopsfesten lyfte! Mycket proffsigt arbete och alla tyckte att du var toppen! Jag hann inte tacka dig igår men det var mest för att du spelade så bra musik så jag inte kunde lämna dansgolvet ;) Hoppas också att du hade en trevlig kväll och att allt flöt på för dig! Stort tack igen!"

Camilla, bröllop i AF-Borgen

"Hej Fredrik! Tack själv! Vi är jättenöjda med dagen! Du har varit professionell och det har känts tryggt hela vägen, det har varit bra att du svarade så snabbt på våra frågor och allt har löst sig mycket smidigt."
 

 

Daniella, personalfest i AF-Borgen

"Vi anlitade Dj Fred till en fest på jobbet. Vi var mycket nöjda med hans flexibilitet både innan o under spelningen. Fredrik kände av vad publiken ville höra o anpassade sig snabbt. Detta fick ut de allra flesta på dansgolvet. Skulle gärna anlita honom igen!"

Jenny, personalfest på Ulricedahlsgården

"Tack för en bra spelning här i Malmö, vi kunde inte mer än vara nöjda. Spelade bra och framförallt rätt musik. Kan rekommenderas starkt!"

 

Mo, doktorandfest i Lund

"Hi Fredrik, It was a great night. Thanks for the nice music, everyone (seniors and younger) was very happy with all types of dance music. Thanks!"
 

Mattias, 40-års fest på Trolleholms slott

”En fantastisk kväll med musik som höll gästerna kvar på dansgolvet från början till slut”

Alex & Julia, bröllop i Lund
"Hej Fredrik, Stort tack för din insats igår! Riktigt bra mix av musik i olika stilar – vi kommer rekommendera dig till alla som letar DJ!"

 


Annie, personalfest i Malmö

"Väldigt bra jobbat Fredrik! Professionellt bemötande från första kontakten till slutet av kvällen. Vi dansade så det värkte i benen dagen efter :-)"
 

 

Colin & Lisa, bröllop i Lomma

"Absolutely wonderful DJ! We will recommend you to all of our friends!"
 

 

Linda, personalfest i Malmö

"Vi tyckte att det var bra och varierad musik. Du anpassade musiken bra till personalen så det aldrig blev tomt på dansgolvet!"

 

Cecilia & Robert, bröllop i Malmö
"Den sköna blandning av musik du så snyggt satte ihop på vårt bröllop kommer vi aldrig att glömma! Vilket röj - bra jobbat!"

 

bottom of page