top of page
Bröllop DJ, DJ Malmö, BröllopsDJ, DJ Lund
DJ till Bröllop i Lund och Malmö (Skåne), BröllopsDJ

Allt från klassiker till modern musik!

Dansanta musikstilar för alla!

Jag spelar för Er!

En skön blandning av klassiker och modern musik på ett stilfullt och dansant sätt!

 

Jag har ett extremt stort utbud av musik i alla genres och spelar med glädje alla önskemål Ni har - jag spelar för Er! Ambitionen är att så många som möjligt ska få dansa sig trötta och lyckliga till sådan musik som man känner igen. Gästerna har alltid möjlighet att komma med spontana önskemål under kvällens lopp. Förutom mitt lokala musikbibliotek med över 12.000 låtar har jag dessutom Spotify integrerat i den hårdvara jag använder mig av - detta innebär att jag kan spela och mixa över 30 miljoner låtar så med största sannolikhet har jag allt som kan önskas under Er kväll!  

 

Då jag upplevt att traditionella DJs på marknaden (särskilt många av dagens BröllopsDJs) har något föråldrade spellistor lägger jag stor vikt vid att kontinuerligt se till så att jag har inte bara gamla sköna dansanta klassiker i låtbiblioteket utan även de senaste hitsen och klubbmusiken. 

 

Vilken musikstil gillar Era gäster bäst? Hänger de med i det senaste eller är det gamla godingar som funkar bäst? På t.ex. bröllopsfester och företagsevent med gäster i blandade åldrar spelar jag både nytt och gammalt inom alla genrer så att alla kan vara med; allt från populära bröllopsklassiker till de senaste hitsen. Musiken ska ge en lätt och lekfull känsla för alla samt kännas glad och energirik.

 

Jag brukar be kunder skapa en Top10-lista (mail eller Spotify) med exempel på låtar som de gillar särskilt mycket eller har speciella minnen till. Detta är för att jag sedan ska kunna förbereda mig maximalt så att musikmixen blir precis den Ni önskar. Om Ni inte önskar skicka någon form av lista gör jag annars ofta så att jag mixar en dansvänlig mix av både ny och gammal musik så att detta tilltalar så många som möjligt.


Kort video (54 sek) och exempel på uppriggning inför spelning

bottom of page